O nama

O nama


Tvrtka Antonio Commerce d.o.o je osnovana 8. lipnja 1994. godine. Središte tvrtke je u Mostaru u ulici Blajburških žrtava bb. Tvrtka raspolaže veleprodajnim prostorom površine 2200m² ispred kojeg se nalazi parking prostor površine 1000 m², te sa maloprodajnim poslovnim prostorom u prodajnom centru ulica Ulica Kralja Petra Krešimira IV (SPC Rondo). Veleprodajni i maloprodajni prostor su opremljeni suvremenom funkcionalnom opremom za skladištenje i izlaganje robe. U ponudi se nalazi više od 9000 proizvoda kojima se kupci mogu opskrbiti svim najpoznatijim domaćim i inozemnim proizvodima za urede, škole, računalnom opremom, poklonima, sanitarnim potrepštinama i drugim skupinama proizvoda dijelom prezentiranim u katalogu. Posebna se pozornost posvećuje kupcima. Zato tvrtka razvija odjeljenje za odnose s kupcima kojima će se kontinuirano osiguravati mogućnost da iznose vlastite dojmove, postavljanje pitanja, kritiziranju i savjetuju.

Uposlene povezuje povjerenje, međusobno poštovanje, motivacija i timski rad. Tvrtka stimulira otvorenost, stalno učenje i osiguranje osobnog rasta i razvoja. Osobita povezanost se usmjerava na razvoj korporativne kulture i prilagođavanja lokalnoj sredini. Tvrtka je vezana za društvenu sredinu kojoj nastoji vratiti dio onoga što od nje dobiva. Zato podržava projekte od društvene važnosti, a osobito one vezane za razvoj kulture, sporta i očuvanja okoliša. Tvrtka je tako integrirana u društvenu okolinu što dodatno oblikuje novu kvalitetu za uposlene i potrošače.

Antonio Commerce d.o.o je tvrtka čija je misija ostvariti potpuno zadovoljstvo potrošača postavljanjem novih standarda u zadovoljenju njihovih potreba. Ciljevi su osigurati najbolju ponudu uz najbolje cijene u odnosu na ponuđenu kvalitetu proizvoda, kontinuiranu opskrbu, brzu isporuku i kontinuirane inovacije.